Önelfogadás – önszeretet – öngyógyítás

– elméleti összefoglaló és gyakorlati útmutató –

 

Ingyenesen letölthető videó, hanganyag és diasor

AJÁNLÓ

 

Azért osztom meg ezt az anyagot mindenkivel, akit érdekel, mert úgy gondolom, a derűs, egészséges élet első számú feltétele, hogy jóban legyünk magunkkal.

A teljes körű önelfogadás és az egészséges önszeretet az a szilárd alap, amire életünk további fontos elemei (többek közt a jól működő érzelmi és kapcsolati világunk, a munkánkban való sikerességünk, az anyagiakban való gyarapodásunk stb.) épülnek, és ebben a talajban gyökerezik az erős immunrendszer és az eredményes öngyógyítás lehetősége is.

Ezeket az egyszerű elveket és gyakorlatokat valamiért nem tanítják a legtöbb iskolában.
Felnőttként magunknak kell – sokszor fájdalmas tapasztalatok, kapcsolati kudarcok, kellemetlen betegségek útján – elsajátítanunk. Ezt a folyamatot szeretném megkönnyíteni a magam eszközeivel.

Ezt az összefoglalást eredetileg az orvosok és egészségügyi dolgozók szakmai továbbképzésének keretében, online előadás formájában készítettem el, majd úgy döntöttem, szabadon hozzáférhetővé teszem minden érdeklődő számára. Az ingyenes csomagban az előadás videója, hanganyaga és a prezentáció PDF formátumú vázlata is megtalálható.

.

 A tartalomból

 

 • a neurózis képlete
 • beilleszkedés vagy kiemelkedés?
 • helyem a világban
 • az önelfogadás legfőbb akadályai
 • az egészséges önszeretet legfőbb akadályai
 • az önutálat és az önszeretet ciklus
 • az önmagunkhoz való viszony destruktív és konstruktív lehetőségei
 • az ön-újradefiniálás
 • az öngyógyítás lényege
 • az öngyógyítás 4 dimenziós megközelítése
 • az öngyógyítás receptje

Akkor lesz Számodra igazán hasznos ennek az anyagnak a befogadása, ha az elméleti megfontolások segítik a konkrét gyakorlati lépések megtételét – saját életedben. Ezt viszont már csak Te tudod megtenni. Szívből kívánom, találd meg Magadban a lelkesedést, az erőt és a kitartást, hogy elérd a célodat!

RÓLAM

Dr. Buda László vagyok, orvos, pszichiáter, pszichoterapeuta, a SzomatoDráma® és az Ultrarövid Terápia® módszerek megalkotója, a “Mit üzen a tested?” és a “Mit üzen a lelked?” című könyvek szerzője, 2 leányzó édesapja.

Útmutató a letöltéshez

 

Az űrlap kitöltése és elküldése után azonnal a letöltő oldalra kerülsz, és e-mailben is elküldöm Neked a hozzáféréshez szükséges információkat.

Örömömre szolgálna, ha az ajándék elfogadása mellett – amennyiben még nem tetted meg – a hírlveleimre is feliratkoznál! Enélkül is megosztom Veled a letölthető anyagot, de szívesen küldenék Neked további hasznos, ingyenes hanganyagokat, videókat, írásokat és program ajánlatokat is. A hírlevelemről később bármikor egy kattintással leiratkozhatsz.

Kérlek, ellenőrizd le, hogy helyesen adtad-e meg az e-mail címedet, és figyeld a Spam mappát és a G-mailben a Promóciók fület is, mert néha oda érkeznek a levelek. (A *-gal megjelölt mezők kitöltése kötelező!)

© budalaszlo.hu

Minden jog fenntartva. Copyright©2020. All Rights Reserved.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!