Módszerek

Módszerek

SzomatoDráma® – ez a kiscsoportos módszer 2010 óta segíti a mélyebb önismeretre, testi-lelki gyógyulásra vágyókat. Több ezer ember tesztelte, a szkeptikus hozzáállással érkezők is el szokták ismerni: működik. Sokan megdöbbennek a játékban szerzett felismerések pontosságán és a meginduló öngyógyító folyamatok hatásosságán. A módszer használata segítőként is inspiráló élmény.

Ultrarövid Terápia® – ez a gyors, mély, hatékony egyéni konzultációs módszer 2017-ben nyerte el jelenlegi, 5 lépcsős formáját. Alapesetben egyetlen, 60-120 perces találkozó zajlik kliens és konzulens között, amely elég intenzív tud lenni ahhoz, hogy elvezessen a problémák gyökeréhez, segítsen érdemi döntéseket hozni és valós belső változást elérni. Kliensként és konzulensként is felemelő folyamat.

Kapcsolat

Nagyra értékelem és megtiszteltetésnek veszem, ha felveszed velem a közvetlen kapcsolatot. Megkeresésedre, kérdésedre reagálni fogok – személyesen vagy asszisztenseimen keresztül –, amilyen hamar csak lehetséges. Itt találod a kapcsolatfelvételhez szükséges információkat.

© budalaszlo.hu

Minden jog fenntartva. Copyright©2020. All Rights Reserved.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!