Egyéni konzultáció

Ha személyesen velem konzultálnál…

Előfordulhatnak helyzetek, amikor úgy érzed, nem boldogulsz egyedül, kellene valaki, aki átsegít egy bizonyos akadályon, ott van melletted, érti, min mész keresztül, látott már ilyet, talán maga is átélte, tudja, mi működik ilyenkor és mi nem.​

Lehet, hogy valamilyen testi betegséggel, tünettel találkoztál, és hiszel abban, hogy ez jelentést, üzenetet hordoz számodra, csak nem tudod egyedül megfejteni, vagy nehéz ráérezned, hogyan is segíthetnél legjobban magadnak… Válaszokat, értelmes magyarázatokat, megoldási irányokat szeretnél.

Talán olyan biztonságos közeget keresel, ahol a lényeggel tudsz foglalkozni, bátran szembenézni mindazzal, ami akadályoz utadon, elengedni, amire már nincs szükséged, felkutatni valódi erőforrásaidat, és átlépni egy egészségesebb, harmonikusabb, örömtelibb élet küszöbét.

Ha szeretnél több felelősséget vállalni lelki- és egészségi állapotodért, ha készen állsz egy rövid, mély és hatékony munkához, akkor jelentkezhetsz az alábbi űrlap kitöltésével. Egy pár mondatban írd meg a témát is, amivel foglalkozni szeretnél.

Segítheti a közös munkánkat, ha a találkozásunk előtt elolvasod a könyveimet.

 

Az alábbiakban felsorolom Neked az egyéni konzultációs lehetőségeket.

1. Ultrarövid terápiás konzultáció – személyes

Egyalkalmas (kb. 90–120 perc) egyéni konzultáció, amelynek első részében beszélgetünk, igyekszünk közösen megérteni a hozott téma összefüggéseit, okait és megoldási lehetőségeit, a második részben pedig, aktív gyakorlás segítségével a régi minták feloldása, elengedése és új megoldások keresése felé mozdulunk. Akkor ajánlom, ha szeretnéd mélyebben megérteni a helyzetedet és készen állsz egy jelentős lépést tenni a vágyott céljaid felé.

2. Ultrarövid terápiás konzultáció – online

A személyes konzultációhoz hasonló – de két alkalomból (2×45-50 perc) álló – online Zoom meeting, amelynek második időpontját az első után, közösen tűzzük ki. Az első beszélgetés során igyekszünk közösen megérteni a hozott téma összefüggéseit, okait és megoldási lehetőségeit, majd 1–4 hét szünet következik. A második alkalommal aktív gyakorlás segítségével a régi minták feloldása, elengedése és új megoldások keresése felé mozdulunk. Akkor ajánlom, ha szeretnéd mélyebben megérteni a helyzetedet és készen állsz egy jelentős lépést tenni a vágyott céljaid felé.

Ha ez a konzultációs forma szimpatikus, kérlek tekintsd meg az ehhez tartozó 5 perces tájékoztató videót.

3. Rövid konzultáció – online

Időtartam: 45-50 perc

Az első 20-30 percben röviden megbeszéljük a legfontosabbakat, utána igény szerint: elmondom a véleményemet, megosztom a tapasztalataimat, javaslatokat adok, kérdésekre válaszolok stb. Akkor ajánlom, ha elsősorban beszélgetni szeretnél velem, kérdéseid vannak, szeretnél útmutatást kapni, hogy milyen utakon léphetsz tovább a céljaid felé.

4. Ultrarövid terápiás bemutató konzultáció – személyes 

A fenti Ultrarövid terápiás konzultáció rövidített (kb. 70-90 perces) változata, amely egy tanfolyam vagy képzés keretében zajlik bemutató jelleggel, 20-25 résztvevő csendes, nyitott, szeretetteli figyelme mellett.

Akkor ajánlom, ha el tudod fogadni, hogy mások is jelen vannak a konzultációs térben, ha szívesen járulsz hozzá a saját történeteddel ahhoz, hogy mások tanulhassanak belőle, és ha számít, hogy csak egy jelképes összeget fizetsz a konzultációért.

Ha szeretnél további információkat kapni az egyéni konzultáció feltételeiről, töltsd ki és küldd el az alábbi űrlapot! Asszisztensem részletes választ fogsz írni Neked az aktuális lehetőségekről, a megadott e-mail címedre.
Szeretettel üdvözöllek
László

AJÁNLÓ

Hogyan válhatsz egyre szabadabbá?

A BELSŐ SZABADSÁGHOZ VEZETŐ ÚT 11 LÉPÉSE

Ingyenes gyakorlati útmutató felesleges belső korlátaink fokozatos feloldásához és elengedéséhez. Hanganyag és olvasnivaló egy letölthető csomagban.

Ha szeretnél egészségesebb, boldogabb, teljesebb életet élni, de úgy érzed, saját magad vagy az akadály, hogy a következő szintre lépj…

© budalaszlo.hu

Minden jog fenntartva. Copyright©2020. All Rights Reserved.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!