Nyilatkozat

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a honlapon ajánlott, Dr. Buda László által vezetett programok tájékoztató, ismeretterjesztő és önismereti jellegűek, így nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott problémával, panasszal, betegséggel vagy más témával kapcsolatban felmerülhet, és nem pótolják vagy helyettesítik az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, kivizsgálást és kezelést. Pszichés vagy pszichoszomatikus zavarok fennállása esetén orvosi vagy pszichoterápiás ellátás igénybevételét javasoljuk!

A SzomatoDráma és az Ultrarövid Terápia egy-egy önismereti-öngyógyító módszer, amelyek legfőbb jellemzői az egyszerűség, a játékosság, a természetesség, az érzelemgazdagság és a hatékonyság. Egyik sem orvosi eljárás, pszichoterápiás beavatkozás vagy nem-konvencionális/természetgyógyászati gyógymód. Nem támaszkodunk anatómiai és élettani ismeretekre, teljes mértékben mellőzzük az orvosi/természetgyógyászati jellegű diagnózisok használatát, nem foglalkozunk gyógyszerek vagy gyógyhatású készítmények javaslásával, forgalmazásával.

Az önismereti tanfolyamok (Mit üzen a tested?, Mit üzen a lelked?, Felismerés–Elengedés–Megújulás) ismeretterjesztő célúak, segíthetik a résztvevők önismeretének elmélyülését, valamint saját élmények átélésén keresztül közelebb kerülhetnek a SzomatoDráma módszer gyakorlati megtapasztalásához. A tanfolyamokon való részvétel nem jogosít fel az ott kipróbált módszerek önálló használatára, kliensekkel történő alkalmazására.

A módszerbemutató tanfolyamokon (Bepillantás a SzomatoDráma világába, Bepillantás az Ultrarövid Terápia világába) a résztvevők megismerhetik a szóban forgó módszer kialakulásának történetét, legfontosabb jellemzőit, alkalmazásának indikációit és kontraindikációit, gyakorlati működését. A résztvevők saját élmények átélésén keresztül is közelebb kerülhetnek a módszer lényegének megtapasztalásához. A tanfolyam ismeretterjesztő célú, nem jogosít fel a módszer önálló használatára, kliensekkel történő alkalmazására.

„Ultrarövid terápiás konzulens” című, 20 napos képzéseinken az Ultrarövid Terápia módszerét alkalmazni képes konzulenseket képzünk, akik nem pszichológusok, pszichoterapeuták vagy pszichoterápia folytatására feljogosított személyek, hanem egy másik személyre empatikusan ráhangolódni, őt saját felismeréseiben és döntéseiben adekvát módon támogatni képes emberek.

Az egyéni konzultáció nem orvosi vagy pszichoterápiás beavatkozás és nem természetgyógyászati/nem-konvencionális gyógymód. Konzultációk során nem támaszkodunk anatómiai és élettani ismeretekre, mellőzzük az orvosi vagy természetgyógyászati jellegű diagnózisok használatát. A konzultáció célja hozzásegíteni a klienst ahhoz, hogy érdemi felismerésekhez jusson önmagával kapcsolatban, releváns érzelmeket éljen át, cselekvően átrendezze szubjektív világa egy-egy területét, és mobilizálja belső hajtóerejét céljai, saját jólléte irányába. Pszichés vagy pszichoszomatikus zavarok fennállása esetén orvosi vagy pszichoterápiás ellátás igénybevételét javasoljuk!

© budalaszlo.hu

Minden jog fenntartva. Copyright©2020. All Rights Reserved.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!