Könyvek

DR. BUDA LÁSZLÓ

 

Mit üzen a tested?

Mária:
Kedves Doktor Úr! Ön a könyve végén megköszöni, hogy végigolvastam a könyvét, én viszont Önnek köszönöm, hogy megírta és elolvashattam ezt a gyönyörű, értékes könyvet, rég kerestem valami ilyesmit – és most megtaláltam. Ön azoknak irta ezt a könyvet, akik megjárták a poklot, és utat mutatott nekik, én is közéjük tartoztam… és az Ön könyve a támaszom – ahogy Ön irja: A FŰSZER!!!!!!!!!!!!

Tiszta szívemből köszönöm!!!

 

Kinek szól a könyv?

2013. őszén jelent meg első könyvem, és azóta közel ötvenezer példány fogyott belőle. Amellett, hogy ez személyes örömmel tölt el, mert egyértelművé teszi, hogy érdemes volt belefognom, valami kollektívebb, tágasabb öröm is van bennem attól a tudattól, hogy ez a téma ennyi embert érdekel! Szinte megborzongok, ha belegondolok abba a jövőbeli lehetőségbe, hogy az emberi test működését idővel mindenki csakis a benne lakó lélek működésével együtt fogja vizsgálni, értelmezni és kezelni… hogy az emberek számára napi evidencia lesz, hogy kommunikáljanak a testükkel, szerveikkel… hogy mindenki megtapasztalja az öngyógyítás hatalmas lehetőségeit…

Ez a könyv lehetőséget adott nekem, hogy alaposan kifejtsem, mit értettem meg a test és lélek egységéről, az egészség és betegség kapcsolatáról, a gyógyítás és gyógyulás csodájáról. A megjelenés óta sok száz lelkes visszajelzést kaptam, és meglepve tapasztaltam, hogy jópáran saját gyógyulásukról számoltak be, pedig ez nem szerepelt előzetes elképzeléseimben. Egészen fellelkesít, hogy mennyi olvasó tudta a maga számára gyógyító gyakorlattá érlelni a könyvben leírtakat! Sokat jelent nekem, hogy ennyien vették a fáradságot, hogy tapasztalataikról visszajelzést adjanak. Ezúton is köszönöm kedves olvasóimnak!

Bár saját testünk a „leghűségesebb társunk” életünk folyamán, a vele való kapcsolatunk gyakran megromlik, ellentmondásossá válik.

 

Bizonyos részeinket talán kedveljük, büszkék vagyunk rájuk, más részeinket azonban elutasítjuk, utáljuk, sokszor egyenesen undorodunk tőlük. Ha pedig ez a test “elromlik”, értetlenséggel, ijedelemmel vagy haraggal reagálunk, és – ha a panasz nem múlik magától – külső megoldásokat keresünk, esetleg elvisszük egy “szerelőhöz”.

Viszonylag ritka, hogy valaki a hála, a szeretet, a gyengédség, az elfogadás, a tisztelet, a csodálat érzéseit a saját testével kapcsolatban rendszeresen megélje, ennek megfelelően gondoskodjon róla, és igyekezzen megérteni, komolyan venni jelzéseit, érkezzenek azok akár apróbb kellemetlenségek, testsúlyproblémák, kimerültség vagy súlyosabb betegségek formájában.

Tested tükrözi érzelmeidet, gondolataidat, emlékeidet, kapcsolataidat, konfliktusaidat. Feltárul benne egész élettörténeted – sőt, gyakran szüleidé, felmenőidé is. Ha meg akarod fejteni, mit üzennek a tüneteid, ha szeretnél meggyógyulni, fontos, hogy képes legyél kommunikálni testeddel, élményed legyen arról, hogyan szólíthatod meg­, és miként válaszol neked a maga sajátos “nyelvén”. A test ugyanis sohasem hazudik. Közlésmódja tiszta, erőteljes, maximálisan személyes – és igen, sokszor fájdalmas, kíméletlen. Ugyanakkor, minden pillanatban készen áll arra, hogy segítsen valami lényegeset megérteni és megváltoztatni.

Ebben a könyvben összefoglalom mindazt, amit az elmúlt két évtized során a testtel való gyógyító kommunikációról megtanultam, megtapasztaltam. Szeretnélek megtanítani arra, hogy miként derítheted fel tüneteid mélyebb jelentését, hogyan alakíthatsz ki bensőségesebb, szeretetteljesebb kapcsolatot testeddel, és bemutatom az általam megalkotott szomatodráma nevű módszert, melynek segítségével mindez a gyakorlatban megvalósítható.

256 oldal — Kötés: papír / puha kötés — Kiadó: Kulcslyuk Kiadó Kft. — ISBN: 9786155281099

Szeretnél beleolvasni?

Vélemények, visszajelzések

Én megvásároltam a könyvét és nagy érdeklődéssel olvastam végig, valamint ajánlottam másoknak is. A könyvet olvasva jegyzeteket készítettem arról ami nekem egy-egy témánál beugrott a saját életemből. Magam is igyekszem ezekkel foglalkozni és hasznosítani a megérzéseimet. Köszönet mondok a könyv megírásáért, a gyakorlati példák bemutatásáért, az önvallomásaiért, amelyekkel arról győzött meg, hogy egyszerű felismerések után meg lehet szabadulni az évtizedeken át hordozott problémáktól.

Erzsi

Nagy lelkesedéssel olvastam a Mit üzen a tested? című könyvet, és örömmel tapasztaltam, milyen remekül rá tudok hangolódni a benne található gyakorlatokra. Ezeket azóta is csinálom, beszélgetek a testemmel, a szerveimmel, és úgy érzem, hálásak érte, néha még válaszolnak is, előfordul, hogy belső hang vagy képek segítségével. Merőben új viszonyt jelent ez, amelynek nagyon örülök. Minden túlzás nélkül mondhatom, hogy zseniálisnak találom a módszert, terjesztem is baráti és családi körben, és fantasztikusnak tartom, hogy ennyi emberen segített.

Veronika

 

Csak úgy írok, ahogy a fentiekben szerepel, mert Rejtő Jenőnek már nem írhatok, de a “Mit üzen a tested?” felér a “14 karátos autóval”. Tiniként olvastam, máig tudok belőle idézni és tudom, hogy ez a könyv is olyan.
Jó szórakozás, nagy igazságok és egy világképet lehet vele változtatni. Vényre kellene felírni, mindenkinek és kötelezően! Köszönöm, köszönöm, köszönöm!
Akinek csak tudom, megveszem.

Anita

További könyveim:

 

DR. BUDA LÁSZLÓ:

 

Mit üzen a lelked?

Róbert:
Fantasztikus összefoglalása mindannak, amit a lélekről tudni érdemes. Sehol sem olvastam még ilyen rendszerezetten és szórakoztatóan erről a témáról. A könyv első része nem volt egyszerű, párszor mellbe vágott, de szerencsére nem adtam fel! Mire az utolsó oldalhoz értem, már úgy éreztem, mint akivel végre megtanítottak valami olyan alapvető, életfontosságú dolgot, amit mindig is keresett…

Köszönöm az élményt!

© budalaszlo.hu

Minden jog fenntartva. Copyright©2020. All Rights Reserved.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!