Ingyenes gyakorlati útmutató

AJÁNLÓ

Hogyan válhatsz egyre szabadabbá?

A BELSŐ SZABADSÁGHOZ VEZETŐ ÚT 11 LÉPÉSE

Ingyenes gyakorlati útmutató felesleges belső korlátaink fokozatos feloldásához és elengedéséhez. Hanganyag és olvasnivaló egy letölthető csomagban.

Ha szeretnél egészségesebb, boldogabb, teljesebb életet élni, de úgy érzed, saját magad vagy az akadály, hogy a következő szintre lépj…

Valószínűleg Te is észrevetted már, hogy vannak szabadabb pillanataid, amikor úgy érzed, minden lehetséges, mindenre képes vagy, bármilyen döntést meghozhatsz, bármerre elindulhatsz… és vannak korlátozottabb pillanataid, amikor inkább azt éled meg, hogy a körülmények áldozata vagy, hogy nincs elég mozgástered, hogy a lehetőségeid beszűkültek, hogy képtelen vagy kitörni valamilyen kellemetlen helyzetből, káros szokásból, kapcsolati mintából, gúzsba kötő múltbeli emlékből.

Mindenki annyira képes befogadni a jelen pillanat lehetőségeit, amennyire készen áll arra. Ehhez szabad tér kell – belül a lelkünkben. Ezt a szabadságot elsősorban azzal lehet megteremteni, hogy elengedjük mindazt, amire már nincs szükségünk, és beengedjük mindazt, ami segíti a megújulásunkat, növekedésünket.

Mit érdemes elengedni? Régi történeteket és ahhoz tapadó érzéseket. Bűntudatot, szégyent, önsajnálatot. Neheztelést, szánalmat, bosszúvágyat. Félelmeket és ragaszkodásokat, elvárásokat és követeléseket az élet felé. Felelősök keresését, mások hibáztatását. Meggyőződéseket és szokásokat, melyek akadályoznak az úton.  

Mit érdemes beengedni? A jelen helyzet maradéktalan elfogadását. A felelősségvállalást saját életünk élményéért. A belső takarítás új eszközeit. A saját magunkkal való kommunikáció lehetőségeit. Az önelfogadás és az önszeretet szokásait. A sebezhetőség és az egyediség bátorságát.

A lelki szabadság felé megtett legapróbb lépések is óriási haszonnal járnak: megnő az energiánk, javul az egészségünk, épülnek az emberi kapcsolataink, könnyebbé és szebbé válik az egész életünk.

A belső, lelki szabadság felé vezető utat 11 lépésben fogalmaztam meg. Igyekeztem tömören összefoglalni benne sok évnyi terápiás munkám tapasztalatát. Adok hozzá három rövid hanganyagot, melyben a könyveim egy-egy – ide vágó – részét olvasom fel, némi kiegészítéssel. Ezek segíthetik a gyakorlást. 

Bízom benne, hogy hasznosnak fogod találni ezt a kis összeállítást!

RÓLAM

Dr. Buda László vagyok, orvos, pszichiáter, pszichoterapeuta, a SzomatoDráma és az Ultrarövid Terápia módszerek megalkotója, a „Mit üzen a tested?” és a „Mit üzen a lelked?” című bestsellerek szerzője.

Azért állítottam össze ezt az anyagot, hogy egy rendszerezett és jól használható útmutatót adhassak át Neked, aki már rájöttél, hogy saját belső világod tükröződik a környezetedben. Célom, hogy – pszichológiai és spirituális ismereteimet terápiás tapasztalataimal ötvözve és hétköznapi nyelvre fordítva – emlékeztesselek arra, amit valószínűleg amúgy is tudsz, és amire talán érdemes lehet jobban odafigyelned.

Útmutató letöltése

 

Az űrlap kitöltése és elküldése után azonnal a letöltő oldalra kerülsz, és e-mailben is elküldöm Neked a hozzáféréshez szükséges információkat.

Örömömre szolgálna, ha az ajándék elfogadása mellett – amennyiben még nem tetted meg – a hírlveleimre is feliratkoznál! Enélkül is megosztom Veled a letölthető anyagot, de szívesen küldenék Neked további hasznos, ingyenes hanganyagokat, videókat, írásokat és program ajánlatokat is. A hírlevelemről később bármikor egy kattintással leiratkozhatsz.

Kérlek, ellenőrizd le, hogy helyesen adtad-e meg az e-mail címedet, és figyeld a Spam mappát és a G-mailben a Promóciók fület is, mert néha oda érkeznek a levelek. (A *-gal megjelölt mezők kitöltése kötelező!)

© budalaszlo.hu

Minden jog fenntartva. Copyright©2020. All Rights Reserved.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!