Ingyenes Ultrarövid terápiás konzultáció (UT) 

Kedves Érdeklődő!

Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy azok számára is kínáljunk Ultrarövid terápiás konzultációs lehetőséget, akik anyagilag nem tudják megengedni maguknak, hogy a programok normál részvételi díját kifizessék, viszont szeretnék kipróbálni a módszert és szükségük van ilyen jellegű támogatásra.

Olyan szakemberek bemutatkozása olvasható alább, akik – lehetőségeikhez mérten – vállalnak térítésmentesen is Ultrarövid terápiás konzultációt. A megadott elérhetőségeiken lehet érdeklődni a szabad helyekről.

Az oldalon szereplő konzulensek mindegyikét jól ismerem, személyesen ajánlom. Sok száz óra tanulás és gyakorlás van mögöttük, és jelenleg is rendszeresen járnak hozzám szakmai továbbképzésekre.

Kívánok mély, gyógyító konzultációs élményt
szeretettel:
László

Elérhetőség: baranyai.tibor.zoltan.ultra@gmail.com

Személyes és online konzultációs lehetőség.

Baranyai Tibor Zoltán – Pécs

 

Egy étterem oldalán olvastam valami hasonlót: „Ha nem jössz be, mindketten éhen halunk.”
Ne várd meg, egymásért vagyunk. Hiszek benne, ha valakivel találkozunk az életben az mindenkinek ad. Most van lehetőségem támogatni Téged, ki tudja később lehet, te tudsz majd segíteni nekem vagy másoknak.
Az által, hogy részt veszel egy UT konzultáción életed minősége gyökeresen megváltozhat, máshogy tekinthetsz múltra és jövőre egyaránt, és jelentősen javulhatnak emberi kapcsolataid.

Most te jössz!

Elérhetőség: balintklari0916@gmail.com

Személyes és online konzultációs lehetőség.

Bálint Klára – Maglód

 

Református lelkipásztor, mentálhigiénés szakember, lelkigondozói tereptanár, pszichodráma-, bibliodráma-, SzomatoDráma-vezető, SzomatoDráma módszerű egyéni- és Ultrarövid terápiás konzulens vagyok. Négy évtizedet felölelő embereknek segítő hivatásom során nagy gyakorlatra tehettem szert, sok különféle élethelyzetben megtorpanó embernek lehettem/lehetek segítségére, akár egyetlen beszélgetés alkalmával is.

Elérhetőség: basthyszilvi@gmail.com

Személyes és online konzultációs lehetőség.

Básthy Szilvia – Budapest

 

Párkapcsolati problémák, életközepi válság, üres fészek szindróma, önmegvalósítási elakadás. Ezek a szakterületeim, amikben neked is segíteni tudok megoldást találni több, mint 10 év tapasztalattal a hátam mögött.
Ultrarövid terápiás konzulensként az a célom, hogy egy olyan biztonságos környezetet teremtsek Számodra, ahol könnyedén tudsz szembenézni a problémáiddal, majd továbblépni a megoldásban.
Várlak szeretettel.

Elérhetőség: baratsagban.onmagaddal@gmail.com

Online konzultációs lehetőség.

Breznyánszky Tímea – Budapest

 

Szinte minden nap azon munkálkodsz, hogy mások arcára mosolyt csalj és emellett helyt állj a hétköznapokban, de valahogy időről-időre elfáradsz ebben és arra leszel figyelmes, hogy mindennek ellenére mindig egyedül maradsz és magadra már nem is jut időd?
Ez az egy kérdés talán sok mindent hordoz magában, de ha úgy érzed, hogy megérintett és szeretnél közelebb kerülni a saját válaszaidhoz, akkor szeretettel várom jelentkezésed.
Célom, hogy minél több magányos szív társra leljen önmagában és ezáltal valódi kapcsolódásokat élhessen meg a hétköznapokban is.

Elérhetőség: csehikata@gmail.com

Online konzultációs lehetőség.

Dr. Csehi Katalin – Budapest

 

Dr. Csehi Katalin – lifecoach és párkapcsolati tanácsadó, természetgyógyász és Ultrarövid terápiás konzulens vagyok.

Ultrarövid terápiás konzultációnk során lehetőséged nyílik gyorsan és hatékonyan feltárni a felszíni problémáid rejtett mozgatórugóit, és tudatos döntéssel lépést tenni a belső egyensúlyod megteremtésének irányába. A beszélgetés során biztonságos, szeretetteljes légkört biztosítok, és hiszek abban, hogy a közös munkával sikeres eredményeket tudunk elérni.

Sok szeretettel várok mindenkit!

 

Elérhetőség: tothibi65@gmail.com

Személyes és online konzultációs lehetőség.

CS. Tóth Ibolya – Pomáz és Budapest

 

Ha megkeresel, s elmondod azt, ami éppen foglalkoztat, ami benned zajlik, értő figyelemmel, nyitott szívvel és füllel hallgatlak. Fokozatosan  hangolódom a lelkedre, együtt rezonálok veled. Kísérlek a folyamatodban az UT-s módszer lehetőségeit kiaknázva, a belső iszapot jól felkavarva, ígérem, egy minőségibb, békésebb lelkiállapotba kerülsz a folyamat végén. Itt megnyílnak előtted új lehetőségek, felismerések érkeznek, melyek után döntéseket hozhatsz és elindulhatsz a vágyott változás irányába.
Az UT számtalanszor bebizonyította az évek során, amióta használom, hogy gyors, mély és nagyon hatékony.

Elérhetőség: stella.farnady@gmail.com

Személyes és online konzultációs lehetőség.

Farnady Stella – Győrújfalu

 

Bármilyen élethelyzetben és életkorban képesek vagyunk megújulni, azért, hogy egészségesebb és teljesebb életet élhessünk. A lehetőség minden pillanatban ott van a kezedben és minden megújulás csak Veled kezdődhet. Néha csak egy kis támogatásra van szükségünk, hogy elinduljunk. Legyen valaki, aki fogja a kezünket a kezdeti lépésnél.
Megtapasztaltam, hogy minél többet teszünk magunkért, annál inkább erősödik az önmagunkkal való szeretetteljes kapcsolat, ami óriási erőforrás a mindennapokban. Szívesen kísérlek ezen az úton egy Ultrarövid terápiás komzultáció alkalmával.

Elérhetőség: ffbrigi@gmail.com

Személyes és onlie konzultációs lehetőség.

Fodorné Farkas Brigitta – Székesfehérvár

 

Eddigi életem jelentős részében várandósoknak és kisgyermekes családoknak szóló tanácsadással foglalkoztam védőnőként. Emellett értő figyelemmel és szeretettel hallgattam őket. Ennek elmélyítésében segített az Ultrarövid Terápia®.
A konzultáció során biztonságos, bensőséges, támogató, ítélkezésmentes légkört és teljes szabadságot szeretnék nyújtani, így mindig az történik, ami számodra elfogadható.

Elérhetőség: utkingyenes@havasiferenc.hu 

Személyes és onlie konzultációs lehetőség.

Havasi Ferenc – Szeged

 

Időnként erősen elbizonytalanodunk, hogy mit szeretnénk igazából, kik vagyunk valójában. Ilyenkor csak sodródunk az életünk tengerén, és félő, hogy teljesen alámerülünk a hullámokban. Viszont, ha megpróbáljuk használni a hullámok erejét, megérteni, megérezni, hogy mit üzennek a nehézségeink vagy a betegségeink, az egy önazonosabb élet felé nyithat kaput. Ez az a folyamat, amiben konzulensként igyekszem támogatni téged az utadon.

Elérhetőség: info@holloorsolya.hu

Személyes konzultációs lehetőség.

Holló Orsolya – Budapest

 

Gyógypedagógusként mindig is keresem azokat a lehetőségeket, ahol a munkámmal, a hivatásommal tudom támogatni a gyermekeket és családjukat.
A hozzám forduló hölgyek többnyire családanyák vagy épp családalapítás, gyermekvállalás előtt állnak. Gyakran cipelnek magukkal olyan érzelmi lenyomatokat, amelyek – tudtukon kívül – fogva tartják, megakadályozzák lelkük szabad szárnyalását. Az Ultrarövid terápiás konzultáció által olyan tapasztaláshoz juthatnak önmagukról, amely kinyit egy kaput az önismeret, önelfogadás és önszeretet birodalmába, és ha a NŐ, az ANYA jól van, akkor a család minden egyes tagja is jól van.

Szeretettel várom a jelentkezésed egy Ultrarövid terápiás konzultációra velem.

Elérhetőség: kapcsolat@kajdizsuzsanna.hu

Személyes konzultációs lehetőség.

Kajdi Zsuzsanna – Győr

 

Kajdi Zsuzsanna vagyok, mentálhigiénés szakember. Az Ultrarövid Terápia® rajongója vagyok, nagy csodálattal nézem, hogy már egy konzultáció során is meg tud történni az az érzelmi átrendeződés, ami az egészség, az egyensúly felé vezet. Szeretném, ha minél többen megtapasztalhatnák az Ultrarövid Terápia® ajándékait, ezért is kapcsolódtam be ebbe a projektbe.

Elérhetőség: koostimi@gmail.com

Személyes és online konzultációs lehetőség.

Koós-Lukács Tímea – Budapest, Pécel

 

Sok-sok év önismereti munkája után megérkeztem abba a minőségembe, stabilitásomba, amely állapotból hitelesen tudok másoknak segíteni. Szeretetet, figyelmet, megértést, támogatást adni, használva az intuíciómat, empátiámat.
Konzulensként a “nem vagy egyedül!”, “nyitott szívvel figyelek rád!”, “értelek” érzéssel támogatva annak lehetőségét teremtem meg, hogy szembenézhess félelmeiddel, fájdalmaiddal, nem tudatosított sérüléseiddel, amelyek az elakadást okozták, amelyek az áramlásod útjában állnak, hogy beindítva öngyógyító folyamataidat, érdemi döntéseket hozva, lépéseket tehess egy új irányba.

Elérhetőség: izabella@alelekutjan.hu

Online konzultációs lehetőség.

Kovács Izabella – Budapest

 

2019-ben ismerkedtem meg az UT módszertanával, amely által elmélyültem az érzelmek világában. Megtapasztaltam először kliensként majd később már konzulensként is másokat segítve, hogy milyen csodásan felszabadító érzés elengedni nehéz, elnyomott, fájó érzéseket. Az UT-t azért találom szépnek, mert egy biztonságos közegben a konzulens támogató jelenléte segít a kliens esetleges elbizonytalanodásán tovább lendülni, aki ez által szélnek tudja ereszteni azokat a beakadt, megrekedt negatív érzéseket, melyekre már nincs szüksége. Ha van olyan terület, ahol úgy érzed, hogy elakadtál és támogatásra van szükséged, írj nekem és egyeztetünk az online UT konzultációval kapcsolatban.

Elérhetőség: info@fontosvagy.com

Személyes konzultációs lehetőség.

Kőrösi Krisztina – Szombathely

 

Kőrösi Krisztina vagyok, mentálhigiénés szakember, teológus.
Az Ultrarövid Terápia® az a tér és idő lehet Számodra, melyben a jelened összekapcsolódik a múltaddal és jövőddel, melyben az érzelmeid büntetlenül megélhetővé válnak, s amelyben a szabadon meghozott döntéseid új irányt szabhatnak megrekedt életednek.
Különösen szívmelengető látnom azt a fejlődést, amit egy nehéz, többszörösen terhelt gyerekkor után el lehet érni.
Ha ismerős a helyzet Számodra is, keress bizalommal.

Elérhetőség: ultrarovid@gabyland.hu

Személyes és online konzultációs lehetőség.

Lendvai Gabriella – Budapest

 

Találkozásunk során teljes elfogadással, figyelemmel és jelenléttel támogatlak Téged abban, hogy könnyebbé váljon az utad, felszabadulhass a régóta cipelt terhek alól. Biztonságos, megtartó keretek között jársz be mélységeket ultrarövid idő alatt, s közben valami átalakul.
Kiváltságosnak érzem magam azért, hogy mindennek avatott tanúja lehetek, ezért szívből készen állok rá.
Köszönöm a megtisztelő a bizalmadat.

Elérhetőség: evaszucs@gmail.com

Személyes és online konzultációs lehetőség.

Szűcs Éva – Budapest

 

Közel három évtizede dolgozom olyan területen, ahol támogatást nyújthatok másoknak életük különböző megoldandó feladataiban, bizonytalanságaiban, döntési helyzeteiben. Tanácsadói, tréneri és life coach-ként végzett tevékenységem kiegészítéseként találtam rá az Ultrarövid Terápiára, és életem meghatározó döntései közé tartozik, hogy elvégeztem Dr. Buda László UT Konzulens képzését.
Az UT-t csodálatos lehetőségnek tartom arra, hogy gyorsan, hatékonyan, mégis szeretettel és gyengéden érjünk el változást, nehéz vagy akár megoldhatatlannak tűnő helyzetekben is.

Elérhetőség: info@tilladel.hu

Személyes és online konzultációs lehetőség.

Till Adél – Budapest

 

Három éve dolgozom Dr. Buda László  közeli munkatársaként. A vele való együttműködés ideje alatt közeli betekintést nyertem az általa megalkotott és egyéni konzultációihoz használt rendszerbe.
Az Ultrarövid Terápia® számomra zseniálisan és a legjobb értelembe véve egyszerű, mégis – tapasztalataim szerint – nagyon hatékonyan képes emberi életek nehézségeit kezelni, oldani mély traumákat, új információkat adni a pozitív változáshoz, önismereti fejlődéshez.

Elérhetőség: annauveges@yahoo.com

Online konzultációs lehetőség.

Üveges Anna – Budapest

 

Előfordulhat, hogy életünk története korunktól függetlenül, fiatal felnőtt létünk kezdetén hív meg az önismeret, a változás útjára. Üveges Anna vagyok, leendő pszichológus, művész, a SzomatoDráma módszer hatásosságának első kutatója. Mesterem, Dr. Buda László személyes meghívására az Ultrarövid terápiás konzultáció korszerű módszerének legfiatalabb végzett gyakorlójaként elhívást érzek, hogy kísérőd legyek egy kiegyensúlyozottabb, szabadabb életút kialakításában. A nálam igénybe vehető, konzultációval a fiatal felnőttekkel való segítői célú tapasztalatszerzésre szeretnék lehetőséget teremteni.
Szeretettel várom megkeresésed.

Elérhetőség: wszmagdi@gmail.com

Személyes és online konzultációs lehetőség.

Weiszné Szabó Magdi – Szekszárd

 

Több évtizedemet az emberekkel való foglalkozás töltötte ki. Tanítottam, oktattam felnőttképzésben, segítőként dolgoztam szociális munkásként, mentálhigiénés szakemberként, grafológusként.
Az évek során több száz életbe nyertem betekintést, így sorozatosan tapasztaltam, hogyan köt gúzsba a félelem, hogyan bénít meg a szorongás embereket, hogyan válhatunk önsorsrontókká a felhalmozott lelki terheink miatt.
Mindig kerestem a megoldások, feloldások mikéntjét, az Ultrarövid Terápiában találtam meg a leghatékonyabb módszert.

© budalaszlo.hu

Minden jog fenntartva. Copyright©2020. All Rights Reserved.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!