Ingyenes SzomatoDráma

Kedves Érdeklődő!

Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy azok számára is kínáljunk szomatodrámázási lehetőséget, akik anyagilag nem tudják megengedni maguknak, hogy a programok normál részvételi díját kifizessék, viszont szeretnék kipróbálni a módszert és szükségük van ilyen jellegű támogatásra.

Olyan szakemberek bemutatkozása olvasható alább, akik – lehetőségeikhez mérten – vállalnak térítésmentesen is SzomatoDráma játékvezetést. Megadott elérhetőségeiken lehet érdeklődni a szabad helyekről.

Az oldalon szereplő szakemberek mindegyikét jól ismerem, személyesen ajánlom. Sok száz óra tanulás és gyakorlás van mögöttük, és jelenleg is rendszeresen járnak hozzám szakmai továbbképzésekre.

Kívánok mély, gyógyító játékélményeket,
szeretettel:
László

Elérhetőség: avarne1970@gmail.com

Avarné Szántó Mónika – Pécs

 

Az egészséges és boldog élethez vezető úton a felelősségvállalás önmagunkért, a nyitottság, bátorság és őszinteség elengedhetetlen, de minden nehéz pillanat ajándék lehet azok számára, akik a változás útjára lépnek. Erre hívlak én, és kísérlek nagy szeretettel, ha eljössz hozzám!
A csoportban megtapasztalható elfogadás és bizalom légkörében, érzelmi és gondolati mintáink felszabadításán keresztül közelebb juthatunk az élet tiszteletéhez, önmagunk értékessége és szeretete megéléséhez, ami ajtót nyithat számunkra egy tudatos élethez.

Szeretettel várlak!

 

Czippán Csilla – Budapest

 

Az életem során nagyon korán megtapasztaltam és megtanultam, hogy felelős vagyok azért, hogy hogyan reagálok az életemben megjelenő eseményekre. Ezek a tapasztalások az alternatív gyógyításos irányzatok felé vezettek. SzomatoDrámával 4 éve foglalkozom. Igyekeztem, hogy minden képzési lehetőségen ott legyek és hogy a gyakorlatban a lehető legtöbb saját élményes játékom legyen illetve, hogy csoportban és egyéniben is gyakorlott vezetővé váljak.

Hogy miért pont én legyek a te kísérőd? Én nem tudhatom.:) Szerintem te érezheted meg, hogy szívesen veszed- e a jelenlétemet ebben a nagyon személyes, felszabadító játékban.

Elérhetőség: zsuzsa.huszka66@gmail.com

Huszka Zsuzsanna – Budapest

 

“Minden reggel újjászületünk. Mindennél többet számít az, hogy mit teszünk ma.”
Buddha

SzomatoDráma Játékvezető Szakember vagyok és nyitott szívvel várom azokat, akik engem választanak játékvezetőjüknek.
Az utóbbi 20 évben önismereti munkám során többféle képzettségre tettem szert a közgazdász diplomám mellett (pl. gazdasági mediátor; regisztrált pszichodráma asszisztens, V.Á.L.T.S. Funkcionális Életmód Mentor), Gyászfeldolgozás Módszer® Specialista, de a SzomatoDráma segített leginkább közel kerülni önmagamhoz.
Erre az élményszerű módszerre invitálom a jelentkezőket! Megtapasztalásom szerint a SzomatoDráma tüneteink, konfliktusaink gyökér-okához visz, aminek a során a belső világunkkal találkozhatunk őszintén és ez lehetőséget ad a választáshoz, új és vágyott életünk kialakításához.

Elérhetőség: kitikata@gmail.com

Kádár Kata – Kiskunhalas, Szeged

 

Szociális munkásként, családkonzulensként és legjobb önmagát kereső emberként sok éve foglalkozom önismerettel. Munkám során nap mint nap tapasztalom, hogy lelki folyamataink milyen jelentős hatással vannak a testünkre. A SzomatoDráma játékok az önismeret egy rendkívül izgalmas módján segítenek megérteni testünk, tüneteink üzeneteit és kísérnek az önszeretet, önelfogadás útján.

Ha van benned kíváncsiság tested üzeneteire, szeretettel hívlak egy SzomatoDráma Játékra Kiskunhalason vagy Szegeden.

Elérhetőség: info@kissbtimea.hu

Kis B. Tímea – Debrecen

 

Pszichológusként, Ultrarövid terápiás konzulensként tartok egyéni konzultációkat, illetve SzomatoDráma Játékvezetőként rendszeresen szervezek csoportos játékokat Debrecenben.
A SzomatoDráma módszer megengedő és egyben bátorító szemlélete egy olyan áttörést hozott az életembe, amely segítségével sikerült meggyógyulnom gyerekkorom óta tartó asztmából. Ez a meghatározó élmény mára a módszer melletti teljes elköteleződésemben nyilvánul meg. Hiszek abban, hogy a csoportos játékok során megtapasztalt őszinte kapcsolódások alapvetően járulnak hozzá a testi és lelki sebeink gyógyulásához.

Elérhetőség: k.izabella@gmail.com

Kóka Izabella – Budapest

 

Több száz saját élmény és legalább ugyanannyi Játékvezetés után még mindig csillogó szemekkel veszek részt a programokon és ámulva figyelem, ahogy újra és újra magával ragad az élmény, az út mélysége, amit együtt fedezünk fel egy-egy játék során.
Ha hívást érzel… ha foglalkoztat valami… ha nem érted, mi zajlik benned, ha tüneteid vannak és nyitott vagy arra, hogy mit akarnak üzenni neked, vagy egyszerűen kíváncsi vagy a módszerre és szeretnél játszani egyet, szeretettel várlak. A varázslás most is garantált ☺

Elérhetőség: CORANS@outlook.hu

Németh László – Budapest

 

Németh László vagyok, SzomatoDráma játékvezető és egyéni konzultáció vezető.
A módszerrel való találkozásom meghatározó hatással volt az életvezetésemre. Alkalmazása nagyban segíti a sorsom kedvező alakulását.
Személyes hitvallásom az, hogy elősegítsem az emberek önismeretlenjének feltárását. Szeretetteljes, biztonságos és ellenőrzött körülményeket teremtek ahhoz, hogy ez az élmény minél mélyebben átélhető legyen.
A ‘Randevú az Önismeretlennel’ SzomatoDráma foglalkozások budapesti, jól megközelíthető helyszíneken érhetők el.

Elérhetőség: sandorfi.tamas@gmail.com

Sándorfi Tamás – Budapest

 

Kedves Érdeklődő,
18 éves korom óta foglalkozom egyéni és csoportos önismerettel. Ennek az útnak elemei voltak a pszichoanalízis, pszichodráma, családállítás, body work és most fontos része a SzomatoDráma. Ezzel a módszerrel 2018. eleje óta foglalkozom intenzíven, és szinte az első pillanattól az a célom, hogy a lehető legtöbb tudást, tapasztalatot és megélést szerezzem meg. Ennek köszönhetően veszek részt ebben a projektben is.
Ha szeretnél egy férfi vezetőt is kipróbálni a jobbnál-jobb női vezetők mellett, akkor szívesen ajánlom magam. Játékvezetőként igyekszem a biztonságos, szeretetteljes, elfogadó, de őszinte légkör megteremtésére, az energiáim és figyelmem teljes odadásával.
Várom érdeklődő jelentkezésed, Budapesten.
Szeretettel és tisztelettel, Tamás.

Elérhetőség: sz.kriszta2012@gmail.com

Szabó Krisztina – Szeged, Kiskunhalas

 

Hiszem, hogy saját testi-lelki jól és jobblétünkért mi magunk tehetünk a legtöbbet! Különböző okokból kifolyólag sokan elveszítjük azt a képességünket, hogy megtegyük az ehhez szükséges lépéseket.
A SzomatoDráma játékokban Főszereplőként lehetőséged van találkozni és felvenni a kapcsolatot bármelyik testrészeddel, testi tüneteiddel, érzéseiddel. Felszínre kerülhet mindaz amire addig nem voltál tudatos, mert nem volt hozzáférésed, rálátásod. Játékosan  kísérletezhetsz a szőnyegen, aktív résztvevője lehetsz a saját életednek. Megérezheted mi
az amire Neked a leginkább szükséged van a saját jóllétedhez. Megtapasztalhatod hogyan tudsz elfogadással, együttérzéssel, megértéssel és szeretettel fordulni önmagad felé, és mindezek hozományaként beindíthatod szervezeted öngyógyító folyamatait.

Szilágyi Zsuzsi – Szolnok

 

Nyitott vagy arra, hogy mi zajlik benned, de jól jönne valaki, aki elkísér az úton?
Én szívesen veled tartok, miközben a bensőd felé közeledsz, hogy megtaláld a válaszaidat és a tágabb lehetőségeidet. Várlak szeretettel.

Elérhetőség: rolandsachkand@gmail.com

Tóth Roland – Tiszakécske

 

Szia, ha van kedved játékos módszerrel betekintést nyerni a belső világodba, akkor jó helyen jársz.
Ebben tudok segíteni! Ha szeretnéd, hogy én legyek ebben a kalauzod, keress fel.

© budalaszlo.hu

Minden jog fenntartva. Copyright©2020. All Rights Reserved.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!