A testi üzenetek megértésének
5 lépéses útja

Ingyenesen letölthető munkafüzet

Ajánló

Egy-két évtizeddel ezelőtt még lila, ezoterikus témának számított a testszimbolika és a testüzenetek megfejtésének lehetősége. Mára szinte evidenciává vált: ha a testünk tüneteket mutat vagy megbetegszik, azt érdemes egyfajta jelzésként is értelmezni. A jelzés pedig általában a lelkünk tudattalan rétegeiből érkezik, ahová nem igazán tudunk bevilágítani a hétköznapi tudatosságunk fényével.

Kulcsfontosságú, hogy ezeket a jelzéseket megfelelően tudjuk dekódolni, hiszen saját testi-lelki harmóniánk a tét. Ha nem ismerjük fel, mit szeretne közölni a testünk, egyrészt rejtve maradhatnak előttünk a baj valódi okai és forrásai, másrészt, olyan kezeléseket vehetünk igénybe, amelyek csak a tüneti szintet próbálják majd “kozmetikázni”, és néha bizony nem hogy nem használnak, de feleslegesen megterhelőek és akár kifejezetten károsak.

Úgy látom, a mai kor emberének már kezd egyértelmű lenni, hogy a testi-lelki jóllét szempontjából milyen óriási jelentősége van a bölcs és felelősségteljes öngondoskodásnak. Ha nem akut, életveszélyes állapotokról van szó, először a saját magunk háza táján kellene körbenézni és “kitakarítani”, és csak utána lenne indokolt külső segítségért sietni.

Ugyanakkor, nem könnyű a testünk üzeneteinek lényegét megragadni, hiszen a test nem beszél magyarul, jelzéseit le kell fordítani. Erre időt, figyelmet kell szánni, másként nem szokott menni. Van, aki már megismerte a SzomatoDrámát és megtanult valamennyire a testével beszélgetni, de vannak még egyszerűbb, könnyebb, önállóan végezhető módszerek is.

Ilyen, önállóan alkalmazható módszert kínálok Neked ebben a munkafüzetben. Végigvezetlek egy 5 lépéses úton, amelynek bejárásával egy árnyaltabb, komplexebb képet kaphatsz saját tested üzeneteiről. Csak annyit kell tenned, hogy találsz Magadnak pár nyugodt percet, és őszintén átgondolod, majd Magadnak leírod, ami a kérdéseimről először az eszedbe jut.

Ezt a munkafüzetet ingyenesen letöltheted és bármikor előveheted, amikor valamilyen testi tüneted oka, célja, üzenete foglalkoztat. Szívből kívánom, hogy legyen hasznodra az önismeret, az önelfogadás, az önszeretet és az öngyógyítás útján.

Szeretettel: László

A testi üzenetek megértésének
5 lépéses útja

 

Az ingyenesen letölthető munkafüzet segítségedre lesz abban, hogy a kérdésekre válaszolva fokozatosan egyre beljebb és beljebb juthass saját világodba és megtaláld egyéni válaszaidat és megoldásaidat.

Munkafüzet letöltése

 

Az űrlap kitöltése és elküldése után azonnal a letöltő oldalra kerülsz, és e-mailben is elküldöm Neked a hozzáféréshez szükséges információkat.

Örömömre szolgálna, ha az ajándék elfogadása mellett – amennyiben még nem tetted meg – a hírlveleimre is feliratkoznál! Enélkül is megosztom Veled a letölthető anyagot, de szívesen küldenék Neked további hasznos, ingyenes hanganyagokat, videókat, írásokat és program ajánlatokat is. A hírlevelemről később bármikor egy kattintással leiratkozhatsz.

Kérlek, ellenőrizd le, hogy helyesen adtad-e meg az e-mail címedet, és figyeld a Spam mappát és a G-mailben a Promóciók fület is, mert néha oda érkeznek a levelek. (A *-gal megjelölt mezők kitöltése kötelező!)

© budalaszlo.hu

Minden jog fenntartva. Copyright©2020. All Rights Reserved.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!